top of page

šŸŽ€ š’«š’¾š“ƒš“€ š‘œš’¶š“‰š“‚š‘’š’¶š“ šŸŽ€


Een heerlijke roze havermoutpap om de dag te beginnen, ideaal toch?!


š™’š™–š™© š™š™šš™— š™Ÿš™š š™£š™¤š™™š™žš™œ?

ā€¢ 40g havermout

ā€¢ 200ml (plantaardige) melk

ā€¢ 100g frambozen (diepvries)

ā€¢ Eventueel Canderel of Zusto om extra te zoeten

ā€¢ Toppings naar keuze


š™ƒš™¤š™š š™¢š™–š™–š™  š™Ÿš™š š™š™šš™©?

ā€¢ Verwarm de havermout met de melk in een steelpannetje op een middelhoog vuur. Blijf goed roeren zodat het niet aanbakt.

ā€¢ Voeg de frambozen toe, verwarm enkele minuutjes mee en roer goed door zodat je een mooie roze pap krijgt.

ā€¢ Indien je het graag wat zoeter hebt, kan je een beetje zoetstof toevoegen naar smaak.

ā€¢ Doe de havermout in een kommetje en werk af met fruit, zaden, noten...naar keuze. Ik koos deze keer voor kiwi, enkele frambozen, chiazaad en wat kokosschilfers.


š™Žš™¢š™–š™ š™šš™”š™žš™Ÿš™ !

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page