ย 

๐ŸŽ€ ๐’ซ๐’พ๐“ƒ๐“€ ๐‘œ๐’ถ๐“‰๐“‚๐‘’๐’ถ๐“ ๐ŸŽ€


Een heerlijke roze havermoutpap om de dag te beginnen, ideaal toch?!


๐™’๐™–๐™ฉ ๐™๐™š๐™— ๐™Ÿ๐™š ๐™ฃ๐™ค๐™™๐™ž๐™œ?

โ€ข 40g havermout

โ€ข 200ml (plantaardige) melk

โ€ข 100g frambozen (diepvries)

โ€ข Eventueel Canderel of Zusto om extra te zoeten

โ€ข Toppings naar keuze


๐™ƒ๐™ค๐™š ๐™ข๐™–๐™–๐™  ๐™Ÿ๐™š ๐™๐™š๐™ฉ?

โ€ข Verwarm de havermout met de melk in een steelpannetje op een middelhoog vuur. Blijf goed roeren zodat het niet aanbakt.

โ€ข Voeg de frambozen toe, verwarm enkele minuutjes mee en roer goed door zodat je een mooie roze pap krijgt.

โ€ข Indien je het graag wat zoeter hebt, kan je een beetje zoetstof toevoegen naar smaak.

โ€ข Doe de havermout in een kommetje en werk af met fruit, zaden, noten...naar keuze. Ik koos deze keer voor kiwi, enkele frambozen, chiazaad en wat kokosschilfers.


๐™Ž๐™ข๐™–๐™ ๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ !

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven