GROEPSLESSEN

Fun verzekerd

Bij onze groepslessen staat een persoonlijke aanpak centraal. We willen een leuke sfeer creëren waarin iedereen zich goed voelt, en iedereen kan bewegen op zijn eigen tempo en niveau. Om de kwaliteit en persoonlijkheid van onze lessen te garanderen werken we bewust met beperkte groepen.

 

GROEPSLESSEN

Samen fit worden

JC108317_edited.jpg

PILATES

Een sterke core als basis

Pilates is een workout voor heel je lichaam met een grote focus op de buik- en rugspieren die zorgen voor een stevige core. Een stabiele en sterke kern is zeer belangrijk, ook in het dagelijks leven en het vermindert de kans op blessures. Pilates kan dan ook helpen bij rugpijn en nekpijn, doordat je een betere controle krijgt over je lichaam en een betere lichaamshouding. Verder wordt er ook gewerkt op focus en ademhaling, omdat je met je geest je lichaam kan controleren. Concentratie en focus op je eigen lichaam is dus zeer belangrijk. Naast spierverstevigende oefeningen komt ook flexibiliteit aan bod. Op die manier verkrijg je een sterk en soepel lichaam zonder je lichaam te zwaar te belasten.

  • Woensdag: 19u in Merksplas

  • Donderdag: 19u in Halle - Zoersel

POWERUP!

Kracht & uithoudingsvermogen

PowerUp! is een heel afwisselende les waarbij zowel kracht als conditie aan bod komt. Beide aspecten worden verwerkt in een uitdagend concept om op een leuke manier te werken aan je lichaam. Dit concept kan variëren van een eenvoudige, maar effectieve circuittraining tot een creatieve spelvorm. Zowel individuele, duo- en groepsopdrachten komen aan bod, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan sporten, maar er toch een leuke groepssfeer gecreëerd wordt!

  

  • Zaterdag: 9u30 in Merksplas

  • Zondag: 9u30 in Halle - Zoersel

JC108392_edited.png

Je leven veranderen is gemakkelijker dan je denkt.

Vraag een gratis proefles aan en ga meteen aan de slag!

 

YOGATA

Yoga & Tabata

Yogata is een unieke groepsles, opgebouwd uit een yoga-gerelateerde opwarming, gecombineerd met toegankelijke, maar uitdagende kracht- en conditieoefeningen in tabatastijl waarbij kettlebells gebruikt worden voor optimaal spiergebruik en FUN ! Heerlijk opzwepende muziek daagt je uit om je grenzen te verleggen. Na een intensief gedeelte volgt dan nog een stukje stretching en mindfulness relaxatie zodat je relaxed en terug opgeladen naar huis kan gaan.

  • Woensdag: 20u in Merksplas

  • Donderdag: 20u in Halle - Zoersel

JC108555.jpg

YOGALATES

Inspanning & ontspanning

Zoals de naam al doet vermoeden is yogalates een combinatie van yoga en pilates. Hierbij wordt de flexibiliteit uit yoga gecombineerd met de spierverstevigende oefeningen uit pilates. In deze les ligt de focus op het verstevigen van buik, rug, bil- en beenspieren, maar ook op het verlengen van de spieren en een betere lichaamshouding. 
Kortom een ideale les om te ontspannen en tegelijkertijd je lichaam te trainen.

  • Zaterdag: 8u30 in Merksplas

  • Zondag: 8u30 in Halle - Zoersel

JC108338-2.jpg

BBB

NIEUW vanaf

september 

2020

Buik, Benen & Billen

Bij BBB werken we op een leuke manier aan de 3 belangrijkste B's van ons lichaam, Buik, Benen en Billen! BBB is een les die geschikt is voor iedereen. We starten de les met een stukje aerobics waarmee we werken aan onze conditie gevolgd door spierverstevigende oefeningen met de focus op BBB.

  

  • Maandag: 9u00 in Merksplas

  • Dinsdag: 9u00 in Halle - Zoersel

€75,-

10-beurtenkaart

Voor alle groepslessen
1 jaar geldig
Inclusief sportverzekering

€130,-

20-beurtenkaart

Voor alle groepslessen
2 jaar geldig
Inclusief sportverzekering

€35,-
PER MAAND

Jaarabonnement

Volg onbeperkt alle groepslessen
Inclusief sportverzekering

€420,-
PER JAAR

Jaarabonnement

Volg onbeperkt alle groepslessen
Inclusief sportverzekering

 

PRIJZEN

Betaalbaar en flexibel

Groepslesrooster

Bekijk hier de volledige uurrooster van Merksplas

Bekijk hier de volledige uurrooster van Halle