Beweging - Voeding - Lifestyle

Groepslessen

Bij onze groepslessen staat een persoonlijke aanpak centraal. We willen een leuke sfeer creëren waarin iedereen zich goed voelt, en iedereen kan bewegen op zijn eigen tempo en niveau. Om de kwaliteit en persoonlijkheid van onze lessen te garanderen werken we bewust met beperkte groepen. 

Alle onderstaande lessen worden gegeven op 2 verschillende locaties:
  •  Woensdag & zaterdag in de Vrije Basisschool in Merksplas (Kloosterstraat 4, 2330 Merksplas
  •  Donderdag en zondag in de turnzaal in Halle, Halmolenweg 3 Halle Zoersel

Praktische informatie over de groepslessen i.v.m. inschrijven, benodigdheden en dergelijke vind je hier.

Pilates

Pilates is een workout voor heel je lichaam met een grote focus op de buik- en rugspieren die zorgen voor een stevige core. Een stabiele en sterke kern is zeer belangrijk, ook in het dagelijks leven en het vermindert de kans op blessures. Pilates kan dan ook helpen bij rugpijn en nekpijn, doordat je een betere controle krijgt over je lichaam en een betere lichaamshouding. Verder wordt er ook gewerkt op focus en ademhaling, omdat je met je geest je lichaam kan controleren. Concentratie en focus op je eigen lichaam is dus zeer belangrijk. Naast spierverstevigende oefeningen komt ook flexibiliteit aan bod. Op die manier verkrijg je een sterk en soepel lichaam zonder je lichaam te zwaar te belasten.

Pilates Merksplas - Halle

Yogalates

Yogalates Merksplas - Halle

Zoals de naam al doet vermoeden is yogalates een combinatie van yoga en pilates. Hierbij wordt de flexibiliteit uit yoga gecombineerd met de spierverstevigende oefeningen uit pilates. In deze les ligt de focus op het verstevigen van buik, rug, bil- en beenspieren, maar ook op het verlengen van de spieren en een betere lichaamshouding.
Kortom een ideale les om te ontspannen en tegelijkertijd je lichaam te trainen.

Yogirya

Yogirya is een unieke groepsles, opgebouwd uit een yoga-gerelateerde opwarming, gecombineerd met toegankelijke, maar uitdagende kracht- en conditieoefeningen in tabatastijl waarbij kettlebells gebruikt worden voor optimaal spiergebruik en FUN ! Heerlijk opzwepende muziek daagt je uit om je grenzen te verleggen. Na een intensief gedeelte volgt dan nog een stukje stretching en mindfulness relaxatie zodat je relaxed en terug opgeladen naar huis kan gaan.

Yogirya Merksplas - Halle

PowerUp!

PowerUp! Merksplas - Halle

PowerUp! is een heel afwisselende les waarbij zowel kracht als conditie aan bod komt. Beide aspecten worden verwerkt in een uitdagend concept om op een leuke manier te werken aan je lichaam. Dit concept kan variëren van een eenvoudige, maar effectieve circuittraining tot een creatieve spelvorm. Zowel individuele, duo- en groepsopdrachten komen aan bod, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan sporten, maar er toch een leuke groepssfeer gecreëerd wordt!