top of page
Groepslessen: Services
Groepslessen: Video

GROEPSLESSEN

Fun verzekerd

Bij onze groepslessen staat een persoonlijke aanpak centraal. We willen een leuke sfeer creëren waarin iedereen zich goed voelt, en iedereen kan bewegen op zijn eigen tempo en niveau. Kwaliteit en persoonlijkheid in onze lessen is bij ons zeer belangrijk.

GROEPSLESSEN

Samen fit worden

JC108317_edited.jpg

PILATES

Een sterke core als basis

Pilates is een workout voor heel je lichaam met een grote focus op de buik- en rugspieren die zorgen voor een stevige core. Een stabiele en sterke kern is zeer belangrijk, ook in het dagelijks leven en het vermindert de kans op blessures. Pilates kan dan ook helpen bij rugpijn en nekpijn, doordat je een betere controle krijgt over je lichaam en een betere lichaamshouding. Verder wordt er ook gewerkt op focus en ademhaling, omdat je met je geest je lichaam kan controleren. Concentratie en focus op je eigen lichaam is dus zeer belangrijk. Naast spierverstevigende oefeningen komt ook flexibiliteit aan bod. Op die manier verkrijg je een sterk en soepel lichaam zonder je lichaam te zwaar te belasten.

 • Woensdag: 19u in Merksplas

 • Donderdag: 9u30 en 19u15 in Halle Zoersel

POWERUP!

Kracht & uithoudingsvermogen in een leuk concept!

PowerUp! is een heel afwisselende les waarbij zowel kracht als conditie aan bod komt. Beide aspecten worden verwerkt in een uitdagend concept om op een leuke manier te werken aan je lichaam. Dit concept kan variëren van een eenvoudige, maar effectieve circuittraining tot een creatieve spelvorm. Zowel individuele, duo- en groepsopdrachten komen aan bod, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan sporten, maar er toch een leuke groepssfeer gecreëerd wordt!

  

 • Zondag: 9u30 in Halle - Zoersel

JC108392_edited.png

Zumba

Een volledige workout met een grote dosis fun!

Bewegingen met lage en hoge intensiteit worden gemixt in intervalstijl waarbij je calorieën verbrand in een echte dance-fitness party. Latin en ritmes uit heel de wereld nemen het over, waardoor je niet eens door hebt dat het een workout is! 

Effectief? Check! - Fun? CHECK!!!

Kortom een totale workout die alle elementen van fitness combineert. (cardio, spierversteviging, balans en flexibiliteit) en zorgt voor een echte energieboost en een grote dosis fun!

Heb je zin om samen met mij je beste dansmoves boven te halen? Om je een uurtje te amuseren op heerlijke muziek en tegelijkertijd jezelf fit te "shaken"?

Dan is Zumba® echt iets voor jou!

  

 • Maandag 20u00 in Merksplas 

 • Dinsdag 20u15 in Halle Zoersel

9.png

PowerMama

Verantwoord sporten tijdens en na de zwangerschap

Als je tijdens je zwangerschap of na je bevalling wilt sporten en niet weet waar je rekening mee moet houden, kunnen er blijvende lichamelijke klachten ontstaan, zoals ongewenst urineverlies, diastase, verzakking... 

Om dit te voorkomen hebben je buikspieren en bekkenbodemspieren tijdens en na de zwangerschap extra aandacht nodig. Als je buikspieren na de bevalling nog niet hersteld zijn of je bekkenbodemspieren nog niet sterk genoeg zijn is het van belang daar eerst aan te werken. Tijdens de trainingen van het Powermama Programma wordt hier door middel van verschillende oefeningen aandacht aan besteed.

Het doel van de trainingen is om fit te blijven tijdens je zwangerschap en je na de bevalling klaar te stomen om (weer) deel te nemen aan de reguliere groepslessen of gewoon je favoriete sport terug op te pikken. We werken aan een goede basis op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen en je weet waar je op moeten letten tijdens het sporten. Je beheerst een goede ademhaling, co-contractie van je spierkorset en je hebt een goed bewegingspatroon.

 • Zaterdag 09u30 in Merksplas 

 • Dinsdag: 18u15 in Halle Zoersel

Mums & Bubs

Sporten samen met je kindje en andere mama's

Word terug fit met je baby, peuter of kleuter, onder begeleiding van een erkende coach en op je eigen tempo, samen met andere mama's.

 

Plezier en quality time verzekerd!

Workouts voor kindjes vanaf 3 maanden tot 5 jaar. 

Deze workouts worden maandelijks georganiseerd. Check onze kalender voor de exacte data.

 • Elke laatste zaterdag van de maand in Merksplas

 • Elke laatste zondag van de maand in Halle Zoersel

DSC_0665.jpg

Je leven veranderen is gemakkelijker dan je denkt.

Vraag een gratis proefles aan en ga meteen aan de slag!

YOGATA

Yoga & Tabata

Yogata is een unieke groepsles, opgebouwd uit een yoga-gerelateerde opwarming, gecombineerd met toegankelijke, maar uitdagende kracht- en conditieoefeningen in tabatastijl waarbij kettlebells gebruikt worden voor optimaal spiergebruik en FUN ! Heerlijk opzwepende muziek daagt je uit om je grenzen te verleggen. Na een intensief gedeelte volgt dan nog een stukje stretching en mindfulness relaxatie zodat je relaxed en terug opgeladen naar huis kan gaan.

 • Woensdag: 20u in Merksplas

 • Donderdag: 20u15 in Halle Zoersel

JC108555.jpg

YOGALATES

Inspanning & ontspanning

Zoals de naam al doet vermoeden is yogalates een combinatie van yoga en pilates. Hierbij wordt de flexibiliteit uit yoga gecombineerd met de spierverstevigende oefeningen uit pilates. In deze les ligt de focus op het verstevigen van buik, rug, bil- en beenspieren, maar ook op het verlengen van de spieren en een betere lichaamshouding. 
Kortom een ideale les om te ontspannen en tegelijkertijd je lichaam te trainen.

 • Zaterdag: 8u30 in Merksplas

 • Zondag: 8u30 in Halle Zoersel

JC108338-2.jpg

BBB

Buik, Benen & Billen

Bij BBB werken we op een leuke manier aan de 3 belangrijkste B's van ons lichaam, Buik, Benen en Billen! BBB is een les die geschikt is voor iedereen. We starten de les met een stukje aerobics waarmee we werken aan onze conditie gevolgd door spierverstevigende oefeningen met de focus op BBB.

  

 • Maandag: 19u00 in Merksplas

 • Dinsdag: 19u15 in Halle Zoersel 

€80,-

10-beurtenkaart

Voor alle groepslessen
1 jaar geldig
Inclusief sportverzekering

€140,-

20-beurtenkaart

Voor alle groepslessen
2 jaar geldig
Inclusief sportverzekering

€40,-
PER MAAND

Jaarabonnement

Volg onbeperkt alle groepslessen
Inclusief sportverzekering

€480,-
PER JAAR

Jaarabonnement

Volg onbeperkt alle groepslessen
Inclusief sportverzekering

We hebben ook abonnementen voor 3 of 6 maanden die je per maand, of eenmalig kan betalen.

Ontdek hier al onze tarieven.

Studenten krijgen bij ons 20% korting!

Stuur hiervoor een mailtje naar info@access2joy.be met een foto van je studentenkaart.

Groepslessen: Prijzen

PRIJZEN

Betaalbaar en flexibel

Groepslesrooster

Bekijk hier de volledige uurrooster van Merksplas

Bekijk hier de volledige uurrooster van Halle/Zoersel

Praktische info

bottom of page