VOEDINGSADVIES

Een gezondere jij

Ons voedingsprogramma helpt jouw bij het creëren van nieuwe gezonde voedingsgewoonten. We begeleiden jouw naar een gezonde levensstijl, zonder echt te diëten, om zo een blijvend resultaat te bereiken.

 

OVER

Bij Access 2 Joy werken we met het voedingsplatform VYTAL! VYTAL is de makkelijkste manier om af te vallen, aan te komen of gezonder te eten zonder dat je je eigen voedingspatroon compleet hoeft om te gooien! Je krijgt een handige app waarin je precies kan zien wat je moet eten om je doelstelling te bereiken, volledig rekening houdend met jouw voorkeuren! En dat niet alleen, want VYTAL komt met meer dan 1000 lekkere recepten, een handig boodschappenlijstje en binnenkort zelfs de mogelijkheid om je boodschappen direct thuis te laten bezorgen!

Wij begeleiden je doorheen het hele traject en zorgen ervoor dat je je doelstelling bereikt. 

Is de app en gsm allemaal niet voor jou, ook dan staan wij klaar met ons offline programma om jou te helpen naar een gezond eetpatroon!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor voedingsbegeleiding of wil je meteen starten met een gratis intake? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

MEER INFO OF INSCHRIJVEN

Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voorkeur locatie
 

CONTACT

Schilde: Waterstraat 157, 2970 Schilde

Merksplas: Heidestraat 8, 2330 Merksplas

0492 63 57 06

 

PRIJZEN

€200,-

6 maanden

We spreiden 10 afspraken over 6 maanden, zodat je voldoende tijd hebt om een langdurig resultaat te bereiken.

 

0492 63 57 06

Waterstraat 157, 2970 Schilde

©2020 door Access 2 Joy.