top of page

I challenge you!

We konden deze maand helaas nog steeds niet starten met onze groepslessen. Ik weet dat dit voor vele een tegenvaller is en daarom wou ik voor jullie een leuk alternatief uitwerken...


Na enkele dagen stevig door te werken is het me dan ook gelukt en heb ik een gloednieuw projectje voor jullie klaar staan...


de "FIT & JOY CHALLENGE" !!!Moeite met sporten van thuis uit? Nood aan een extra stok achter de deur? Kan je wel wat steun gebruiken? Of heb je gewoon zin in een nieuwe uitdaging? Ga dan samen met mij de challenge aan en werk 1 maand lang aan een gezonde levensstijl met plaats voor de 'JOY-factor'.


Elke week heb ik verschillende uitdagingen of actiepunten voor je klaar staan om zo stap voor stap je gewoonten wat aan te passen en je te helpen naar een fit & happy life!


De challenge is opgebouwd uit 4 weken + enkele dagen om voor te bereiden (ideaal dus voor de maand april), maar je kan het wel afwerken op eigen tempo, dus er is geen vaste dag waarop dat je dit moet doen. Wel staat er een limiet op van 40 dagen wat dus zeker haalbaar zou moeten zijn.


De challenge is trouwens ook volledig GRATIS!


Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Meld je dan hier aan voor de challenge en ga meteen van start!

18 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page