top of page

We starten terug op maandag 26 april!

Eindelijk is het zover!

Na 6 maanden sluiting mogen we terug samen sporten in openlucht vanaf maandag 26 april met 9 personen + coach!

Ik hoop dat het deze keer voor echt is en we dus onze groepslessen effectief terug kunnen opstarten, voorlopig allemaal nog outdoor, maar dat is ideaal met de zomer in aantocht! Ook de mensen die de voedingsbegeleiding volgen kunnen een nieuwe afspraak maken vanaf 26 april. Hieronder wat extra praktische informatie.


Voedingsbegeleiding

Klanten voor voedingsadvies zijn vanaf maandag 26 april ook terug welkom voor een coachgesprek. We houden ons ook hier zoveel mogelijk aan de afstandsregel van 1,5 meter. De wegingen kunnen gewoon doorgaan, hier wordt uiteraard ook voldoende ontsmet. Gelieve wel altijd alleen te komen en een mondmasker te dragen. Er zullen voorlopig geen nieuwe voedingstrajecten worden opgestart, dus enkel bestaande klanten kunnen opnieuw een afspraak maken.


Groepslessen

Als de regering zich aan hun woord houdt deze keer, dan starten de groepslessen terug op maandag 26 april en dat doen we ook nu meteen met een knaller!


Ik ben zo blij dat ik je terug mag ontvangen en dat we terug samen kunnen sporten dat ik dit met veel plezier met jullie wil vieren!


Daarom kan je van maandag 26 april t.e.m. zondag 2 mei heel de week GRATIS SPORTEN ! 🥳 Had je de gratis weekpas vorige keer al aangevraagd, dan kan je hier normaal al meteen je lessen mee boeken.


Zaterdag 1 mei gaan de lessen dus gewoon door, we hebben ondertussen al genoeg lessen moeten missen.


Let op inschrijven is verplicht en schrijf je tijdig in, want er zullen per les slechts 9 plaatsen beschikbaar zijn!


De week erna vanaf maandag 3 mei kan het zijn dat ik extra uren ga inplannen naargelang het aantal inschrijvingen. Dat wil dus zeggen dat je best altijd inschrijft wanneer je wil komen, ook als de les al vol zit. Als er dan toch nog iemand zou annuleren sta je op de wachtlijst en is het plaatsje misschien toch nog voor jou. Als ik zie dat er bepaalde lessen zijn, waar er ook veel mensen op de wachtlijst staan, probeer ik een extra uur in te plannen om zo extra plaatsen te creëeren en jullie allemaal de kans te geven om te komen sporten!


Zoals eerder al gezegd blijft het online videoplatform beschikbaar en dat gratis voor alle leden! Dus iedereen met een actieve beurtenkaart of abonnement heeft vanaf 1 april 2021 gratis toegang tot het platform. Indien je hiervoor nog geen account heb, moet je dit nog wel zelf even aanmaken op onze website via het menu "Fit @ Home"


Locaties

Merksplas

Voor de locaties heb ik voornamelijk rekening gehouden met de beschikbaarheid van een afdak in geval van slecht weer en daarnaast ook met toiletten en licht voor de avonduren. De Open Schuren waren vorig jaar de ideale locatie en zullen ook dit jaar weer optimaal benut worden, helaas is deze locatie in het weekend drukbezet voor trouwfeesten en wijken we in het weekend voorlopig uit naar de speelplaats van de Vrije Basisschool. Als het weer opnieuw beter wordt, bekijk ik zeker terug de mogelijkheden om ook in het weekend een mooie locatie te vinden in het groen.


Locaties

  • Maandag : Open Schuren Merksplas Kolonie (met uitzondering van enkele dagen maar dat wordt tegen dan gecommuniceerd)

  • Woensdag: Open Schuren Merksplas Kolonie

  • Zaterdag: Speelplaats Vrije Basisschool Merksplas

Zoersel

Voor de locatie heb ik voornamelijk rekening gehouden met de beschikbaarheid van een afdak in geval van slecht weer en daarnaast ook met toiletten en licht voor de avonduren. Daarom gaan alle lessen voorlopig door op het pleintje in Halle Dorp, bij de zaal. Naarmate we dichter bij de zomer komen kan het zijn dat we terug verhuizen naar het Park van Halle, maar dat zal tegen dan wel gecommuniceerd worden.


Locatie:

Pleintje Halle Dorp

 

Hier zijn nog even de richtlijnen die gevolgd moeten worden:

  1. Hou altijd 1,5 meter afstand.

  2. Handen en materiaal ontsmetten bij start en einde van de les. (ik zorg voor de nodige producten)

  3. Iedereen brengt best ook zijn eigen matje mee. Heb je er nog geen, dan kan je er eventueel nog eentje kopen via onze webshop aan €25.

  4. Neem ook een handdoekje mee.

  5. We zullen het gebruik van materiaal zoveel mogelijk beperken, dit zal vooral invloed hebben op de lessen PowerUp!

  6. Voorlopig is het maximum aantal deelnemers voor elke les 9 personen (+coach). Schrijf dus snel in om zeker te zijn van je plaats.

Samen maken we er veilige maar vooral toffe lessen van!


Lieve groetjes en tot snel! Jolien

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page