We starten terug op maandag 26 april!

Eindelijk is het zover!

Na 6 maanden sluiting mogen we terug samen sporten in openlucht vanaf maandag 26 april met 9 personen + coach!

Ik hoop dat het deze keer voor echt is en we dus onze groepslessen effectief terug kunnen opstarten, voorlopig allemaal nog outdoor, maar dat is ideaal met de zomer in aantocht! Ook de mensen die de voedingsbegeleiding volgen kunnen een nieuwe afspraak maken vanaf 26 april. Hieronder wat extra praktische informatie.


Voedingsbegeleiding

Klanten voor voedingsadvies zijn vanaf maandag 26 april ook terug welkom voor een coachgesprek. We houden ons ook hier zoveel mogelijk aan de afstandsregel van 1,5 meter. De wegingen kunnen gewoon doorgaan, hier wordt uiteraard ook voldoende ontsmet. Gelieve wel altijd alleen te komen en een mondmasker te dragen. Er zullen voorlopig geen nieuwe voedingstrajecten worden opgestart, dus enkel bestaande klanten kunnen opnieuw een afspraak maken.


Groepslessen

Als de regering zich aan hun woord houdt deze keer, dan starten de groepslessen terug op maandag 26 april en dat doen we ook nu meteen met een knaller!


Ik ben zo blij dat ik je terug mag ontvangen en dat we terug samen kunnen sporten dat ik dit met veel plezier met jullie wil vieren!