top of page

We mogen doorgaan!


Vanmorgen kregen we goed nieuws vanuit de persconferentie, namelijk dat we mogen blijven sporten! Hierbij blijven we natuurlijk wel aandacht besteden aan de bestaande maatregelen zoals afstand houden, mondmasker enzoverder.

Voor Merksplas is er helaas ook minder goed nieuws. Ik heb namelijk van de Vrije Basisschool bericht gekregen dat zij overschakelen naar code oranje, met als gevolg dat wij momenteel geen gebruik meer mogen maken van hun gebouwen. Ik moet dus op zoek naar een nieuwe locatie, wat niet evident is. Daarom zullen de lessen morgen, zaterdag 24 oktober, NIET DOORGAAN! Ik doe er alles aan om een oplossing te vinden tegen woensdag.  Voor Halle Zoersel kunnen de lessen wel gewoon doorgaan. We geven hier ook wel extra aandacht aan de bestaande maatregelen waardoor ik vooral voor donderdagavond de opstelling ga bekijken zodat we nog veiliger en met meer afstand van elkaar kunnen sporten, zodat we hopelijk allemaal gezond blijven. 

Heel hard bedankt voor jullie begrip en medewerking! Samen zorgen we voor een veilige en gezonde sportomgeving! Tot snel! Lieve groetjes Jolien

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page