top of page

Update Corona Workouts 2.0!

Ondertussen zijn onze online workouts al even bezig en het lijkt erop dat we ook nog wel even online zullen doorgaan.

Ook nu in deze periode wil ik jullie natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn en probeer ik alles te optimaliseren en te blijven verbeteren.

Daarom zal er vanaf volgende week ook iets veranderen voor de replays.


De livestream blijft hetzelfde. Elke dag, behalve vrijdag, zal er nog steeds een online les gegeven worden. De lessen blijven ook week om week wisselen zoals in onderstaande uurrooster. Voor de fanatieke sporters kan je nu ook 10 beurten in één keer aankopen dat is het "Corona pakket XL", zodat je dit niet elke week opnieuw in orde moet maken. ;-) Wel is hier een belangrijke verandering, namelijk vanaf volgende week zal je deze beurten niet meer kunnen inzetten voor een replay, enkel nog voor de livestreams. Waarom dat kan je verder lezen onder de uurrooster.


Indien de echte groepslessen terug opstarten en je hebt nog beurten over van je coronapakket dan kan je deze beurten laten omzetten dus niets verloren. (maar dat zijn zorgen voor later)


Heb je normaal een abonnement op de groepslessen dan kan je er ook voor kiezen om dit terug te activeren zodat je ook onbeperkt livestreams kan volgen en hiermee krijg je uiteraard ook toegang tot het videoplatform. Stuur me hiervoor dan even een mailtje zodat ik je abonnement opnieuw kan activeren.Voor de opnames is er dus wel een belangrijke verandering. Je zal niet meer kunnen inschrijven voor de replay van een bepaalde les. Wel kan je vanaf volgende week alle opnames van alle lessen terugvinden op ons videoplatform, onbeperkt sportplezier dus!

Zo kan je de opnames makkelijk terugvinden op één centrale plaats en kan je op elk moment kiezen welke les je wil doen. Hoe meer je sport, hoe goedkoper het wordt!


Ik wil jullie graag zo veel mogelijk in beweging houden, daarom krijgt iedereen met een actieve beurtenkaart voor de livestreams GRATIS toegang tot de replays en dit gedurende heel de maand december. Heb je geen coronapakket, maar wil je wel graag toegang tot ons videoplatform? Dan kan je voor slechts €10 per maand het corona-abonnement nemen, waarmee je dus 1 maand toegang hebt tot het platform.


Hoe gaat dit dan praktisch in zijn werk?

  • Zorg dat je het coronapakket , het coronapakket XL, het corona-abonnement hebt. Of je groepslesabonnement actief is.

  • Maak hier een account aan om in te loggen op het platform.

  • Ik geef je toegang tot het platform en dan ontvang je een mailtje om je account te bevestigen.

  • En voila, sporten maar!


Liefs,

JolienHeb je nog vragen of opmerkingen? Stuur me gerust een berichtje!


149 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page