top of page

Onze allereerste PowerMama Training komt eraan!

Ben je in verwachting of recent bevallen? Wil je in deze periode op een verantwoorde manier sporten? Dan is onze PowerMama Training echt iets voor jou.

In een kleine groep van max. 6-8 mama's (to be) gaan we aan de slag met je kracht en conditie om in topvorm te zijn voor of juist na je bevalling. We geven je ook de nodige kennis mee zodat je zelf weet waar je rekening mee moet houden en welke aandachtspunten belangrijk zijn tijdens en na je zwangerschap. Zo word jij op een verantwoorde manier een échte PowerMama! Meer info over de inhoud van het programma vind je terug op onze website. We starten de reeks met een inleidende workshop online op maandag 29 maart 2021 om 18u. Deze workshop is gratis en geheel vrijblijvend. Nadien kan je kiezen of je wil inschrijven voor het PowerMama traject. De PowerMama lessen is een traject van 8 weken waarin we progressief opbouwen. Na deze 8 weken kan je kiezen om opnieuw deel te nemen aan de volgende PowerMama reeks of met de kennis en ervaring die je hebt na de cursus kan je ook deelnemen aan de gewone groepslessen mits enkele aanpassingen. De cursus wordt zowel in Merksplas als in Zoersel georganiseerd.

  • In Merksplas: elke maandag om 18u op de speelplaats van de Vrije Basisschool - START: maandag 5 april 2021

  • In Halle Zoersel: elke dinsdag om 18u op het pleintje aan de turnzaal in het dorp van Halle - START: dinsdag 6 april 2021

Helemaal klaar om een échte PowerMama te worden? Schrijf je dan nu in via onze website of stuur me even een berichtje. Inschrijven voor deze eerste cursus kan t.e.m. zondag 4 april 12u00. Heb je deelgenomen aan de online PowerMama Workshop dan krijg je voorrang bij de inschrijving en kan je ook profiteren van een leuke korting! Nog niet deelgenomen aan onze workshop, maar heb je wel interesse? Stuur me dan even een berichtje en schrijf je in voor de online workshop op maandag 29 maart om 18u. Inschrijven hiervoor kan t.e.m. zondag 28 maart 2021. Tot snel!



22 weergaven0 opmerkingen
bottom of page