top of page

Lockdown 3.0

Zo jammer!

Ik had er enorm naar uitgekeken om volgende week eindelijk terug te kunnen starten, maar helaas. De 2e lockdown was nog bezig en ze zijn er al met de 3e. Ik moest gisteren even bekomen van het nieuws... Ergens misschien wel verwacht maar toch bleef ik hopen. Helaas! Ik annuleer zo dadelijk alle geplande lessen en dan krijg je automatisch je beurten terug. Je hoeft hier dus helemaal niets voor te doen. Wanneer we terug opstarten zal dat weer gebeuren met 1 week gratis sporten, hopelijk kan dit dan wel doorgaan! Ik heb de mogelijkheden ook bekeken om eventueel in kleine groepen van 3 personen te sporten, maar helaas is dit absoluut niet haalbaar. We zullen dus nog even geduld moeten hebben voor we terug samen kunnen sporten. Onze online lessen blijven wel doorgaan. Op het Fit@Home platform kan je ondertussen ook de video's van de 1e lockdown terugvinden. Heb je zelf nog ideeën of bepaalde wensen en verzoeken, mag je me dat zeker laten weten en dan bekijk ik wat ik kan doen! Ik doe mijn uiterste best om jullie ook nu in deze moeilijke periode in beweging te houden en hopelijk zie ik jullie snel terug!


Lieve groetjes en tot snel! Jolien


12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page