top of page

Heropstart groepslessen

We starten terug vanaf maandag 29 maart!

Eindelijk is het zover!

We mogen terug samen sporten in openlucht! In principe zou dit nu al meteen mogen, maar omwille van het slechte weer en enkele praktische moeilijkheden, heb ik besloten om te starten vanaf maandag 29 maart! Dat wil dus zeggen dat we nog 2 weekjes online doorgaan en we daarna de groepslessen terug kunnen opstarten, voorlopig allemaal nog outdoor. Ook de mensen die de voedingsbegeleiding volgen kunnen een nieuwe afspraak maken vanaf 1 april. Hieronder wat extra praktische informatie.


Praktische info

Ik ben zo blij dat ik je terug mag ontvangen en dat we terug samen kunnen sporten dat ik dit met veel plezier met jullie wil vieren!


Daarom kan je van maandag 29 maart t.e.m. zondag 4 april heel de week GRATIS SPORTEN ! 🥳


Zaterdag 3 en zondag 4 april is ook meteen het paasweekend, en zal de les PowerUp! een speciale Paas-editie worden!


Let op inschrijven is verplicht en schrijf je tijdig in, want er zullen per les slechts 9 plaatsen beschikbaar zijn!


De week erna vanaf maandag 5 april kan het zijn dat ik extra uren ga inplannen naargelang het aantal inschrijvingen. Dat wil dus zeggen dat je best altijd inschrijft wanneer je wil komen, ook als de les al vol zit. Als er dan toch nog iemand zou annuleren sta je op de wachtlijst en is het plaatsje misschien toch nog voor jou. Als ik zie dat er bepaalde lessen zijn, waar er ook veel mensen op de wachtlijst staan, probeer ik een extra uur in te plannen om zo extra plaatsen te creëeren en jullie allemaal de kans te geven om te komen sporten!


Verder heb ik ook besloten dat het online videoplatform beschikbaar zal blijven en dat gratis voor alle leden! Dus iedereen met een actieve beurtenkaart of abonnement zal vanaf 1 april 2021 gratis toegang hebben tot het platform.Locaties


Merksplas

Voor de locaties heb ik voornamelijk rekening gehouden met de beschikbaarheid van een afdak in geval van slecht weer en daarnaast ook met toiletten en licht voor de avonduren. De Open Schuren waren vo


rig jaar de ideale locatie en zullen ook dit jaar weer optimaal benut worden, helaas is deze locatie in het weekend drukbezet voor trouwfeesten en wijken we in het weekend voorlopig uit naar de speelplaats van de Vrije Basisschool. Als het weer opnieuw beter wordt, bekijk ik zeker terug de mogelijkheden om ook in het weekend een mooie locatie te vinden in het groen.
Locaties

  • Maandag : Open Schuren Merksplas Kolonie (met uitzondering van enkele dagen maar dat wordt tegen dan gecommuniceerd)

  • Woensdag: Open Schuren Merksplas Kolonie

  • Zaterdag: Speelplaats Vrije Basisschool Merksplas

Zoersel

Voor de locatie heb ik voornamelijk rekening gehouden met de beschikbaarheid van een afdak in geval van slecht weer en daarnaast ook met toiletten en licht voor de avonduren. Daarom gaan alle lessen voorlopig door op het pleintje in Halle Dorp, bij de zaal. Naarmate het weer opnieuw beter wordt kan het zijn dat we terug verhuizen naar het Park van Halle, maar dat zal tegen dan wel gecommuniceerd worden.


Locatie:

Pleintje Halle Dorp

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page