top of page

Fijne feestdagen!


De kerstvakantie is begonnen. Ik wil je heel graag bedanken voor het afgelopen jaar. Het was fantastisch om je erbij te hebben! Hopelijk zien we elkaar in 2021 gezond en wel terug om eindelijk terug samen te sporten!


Ik wens je voor nu alvast hele fijne feestdagen toe, vol warmte en gezelligheid! Geniet van elk moment, hoe groot of klein ze ook zijn.


Normaal is de kerstvakantie ook de periode dat ik zelf even vakantie neem. Dit jaar kort ik mijn vakantie een beetje in.


De week van 28 december t.e.m. 3 januari zullen er GEEN LIVE LESSEN zijn. In deze week kan je wel altijd terecht op ons videoplatform "FIT @ HOME" om in beweging te blijven.


Maar de eerste week van de vakantie heb ik nog enkele leuke kerstspecials voor jullie in petto.

Lees snel verder om er alles over te weten te komen.

HOLIDAY WORKOUTS!

We brengen wat extra sfeer en beweging in de feestdagen! Normaal is dit een periode dat ik zelf ook eventjes rust en vakantie neem, maar daar brengen we nu een beetje verandering in en heb ik voor jullie de “Holiday Workouts” klaarstaan! De week van kerstmis worden er 3 livestream workouts ingepland en dat allemaal met een extra vleugje kerst! Haal je beste kerstoutfits uit de kast en sport mee met BBB op typische kerstsongs of doe mee met Santa’s workout bij de PowerUp! En in deze gekke tijden, mogen we al eens gek doen, dus waarom geen feestelijk aperitiefje combineren met yoga om helemaal te ontspannen?! ... Ben jij helemaal klaar om fit de feestdagen in te gaan? Schrijf je dan snel in via de website of app!


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page