top of page

Aanpassing lessen op donderdag

Na heel wat denkwerk en gepuzzel, denk ik een oplossing te hebben gevonden voor donderdag!


Een andere zaal is helaas geen optie, daarom heb ik besloten om een extra uur in te lassen. Dit wil dus zeggen dat er 3 uur achter elkaar les zal worden gegeven. Op die manier kan hopelijk iedereen komen sporten. Er zal dus 1 les 2 x gegeven worden op dezelfde avond. Deze week zal dat pilates zijn, omdat hier de meeste mensen voor ingeschreven hebben. We zullen beginnen en eindigen met dezelfde les, zodat diegene die 2 lessen willen volgen, de volgorde kunnen kiezen.


Voor deze week ziet de planning er als volgt uit:

  • 18u30 Pilates

  • 19u30 Yogirya

  • 20u30 Pilates


Voor de komende weken wil ik alvast vragen om tijdig in te schrijven! 48u vooraf, elke dinsdagavond om 19u dus, bekijk ik het aantal inschrijvingen om te bepalen welke les verdubbeld zal worden. Ben je niet ingeschreven, dan kan ik helaas geen rekening houden met jouw voorkeur. Je wordt uiteraard steeds via mail op de hoogte gehouden van de aanpassingen. Kijk dan dus zeker nog je inschrijving even na en pas het aan indien nodig.


We proberen dit zo enkele weken uit, en zullen regelmatig evalueren hoe we de planning in de toekomst verder op punt kunnen stellen.


Hopelijk zijn jullie allemaal tevreden en enthousiast met deze oplossing en zie ik jullie allemaal donderdag in de les!


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page